Het boek “Start vanuit je Hart” van Patrick Roozemond is als gratis E Boek verkrijgbaar via de website van de Voorde en Nieuwe-Zaken.  Vanwege de positieve reacties en vragen n.a.v. het boek heeft Aldo van Duivenboden samen met de experts van DoeMee een workshop georganiseerd voor (door)startende ondernemers en professionals.
De partners van DoeMee, Paul Edauw en Leo Geluk, zijn beiden oud Pulsar studenten die zich onder het motto “Zin in Werken”  richten op reintegratie, loopbaanbegeleiding en ondersteuning van ondernemers.
Pulsar Projecten partner Aldo van Duivenboden helpt DoeMee in zijn rol als commisseur.  Het doel is om de programma’s en expertise van DoeMee voor (startende) ondernemers nadrukkelijker te positioneren in de markt.
DoeMee heeft nu vooral bekendheid vanwege het hoge percentage succesvolle plaatsingen van mensen met een erg moeilijke positie op de arbeidsmarkt.

De workshop “Start vanuit je Hart maar houd je hoofd er bij” is een serieuze werk bijeenkomst waarin ondernemerschap en talent centraal staan.   Het uitgangspunt is dat succesvol ondernemerschap begint met een goed inzicht in je kwaliteiten en valkuilen als ondernemend mens. De workshop heeft als belangrijkste doel om (door)startende ondernemers te inspireren en bewuster te maken van het veranderingsproces waar startende ondernemers voor kiezen.  De eerste workshop op 9 juli is volgeboekt.  Na de zomer is er een workshop op 24 september in Amersfoort. Er volgen later in het jaar nog een aantal nieuwe data.

Meer informatie over de workshop is te vinden op de website van Nieuwe-Zaken.