projectcoaching

In ieder complex project of programma ontstaat een fase waarin het niet meer vooruit wil, waarin de zaak stagneert. Een ontevreden opdrachtgever, een projectmanager door de bomen het bos niet meer ziet, projectmedewerkers die niet verder willen en druk op tijd, geld & kwaliteit. Je hebt iemand nodig die helpt de zaak te ordenen.

Pulsar Partners helpt in zo’n situatie met persoonlijke begeleiding door een ervaren projectmanager & coach bij de realisatie van je programma of project. Doel is om jouw inzet tot een succesvol project of programma te laten leiden.

Gedurende het coachingstraject krijg je de beschikking over een ervaren coach die je begeleidt bij de stappen die je gaat zetten, die je bemoedigt, helpt, je scherp houdt, en die je helpt de zaken te ordenen. Je realisatietraject wordt door jezelf vormgegeven, wij brengen de elementen van onze Pulsar visie in. Jij bepaalt de tijd die je nodig hebt en de doelen die je wil bereiken, wij zorgen voor een tijdige afwikkeling.

Zowel zakelijke aspecten als persoonlijke zaken komen tijdens de gesprekken aan de orde en er worden afspraken gemaakt over je activiteiten in de komende periode.

Start van het traject

De start is het formuleren van de gewenste verandering en het vaststellen van de benodigde tijd. Op basis van deze ingrediënten en de elementen van onze visie stellen we een aantal geschikte coaches aan je voor, waar je uit kunt kiezen.

Het coachingstraject

Het doel is dat jouw project of programma succesvol wordt gerealiseerd. Op gezette tijden heb je een afspraak met je coach, waarin je ervaringen en je vragen aan bod komen. Jouw vraag staat natuurlijk centraal. De coach is ook een ervaren projectmanager, die is getraind om de persoonlijke kant van projectmanagement te begeleiden.

Deelnemers

– Opdrachtgevers aan projecten en programma’s
– Stuurgroepleden
– Project- en programmamanagers

Contact

Met vragen over de inzet van een projectcoach, kun je contact opnemen met:

Bart van der Meij

Daarnaast beschikt Pulsar Partners over een netwerk van professionals die op een specifieke vraag kunnen worden ingezet.