U herkent dat vast wel, dat u soms niet meer weet hoe het verder moet. Het loopt niet meer, er is tegenwind, het lijkt wel alsof de inspiratie en energie u ontbreken. Kortom: U bevindt zich in een situatie van stagnatie.

Herkenbaar, het overkomt vrijwel iedereen wel eens. Soms in een moment, soms in een fase in uw leven. Maar er is hoop, er is altijd hoop. Immers, iedere situatie van stagnatie leidt uiteindelijk tot nieuwe inzichten. Stagnatie geeft wrijving, wrijving is energie en geeft warmte, energie geeft nieuwe inspiratie.

Het toverwoord voor Pulsar Partners is ‘andersom’. Vaak helpt het niet meer vooruit te kijken, door te draven. Wat wel helpt is stoppen, stilstaan en 180º te draaien. De andere kant op te kijken, een nieuwe ruimte in. Dat kan zowel voor uw persoonlijke leven, maar ook zakelijk kan het zeer de moeite waard zijn u eens zo vrij tot de gang van iedere dag te gaan verhouden.

Wij zijn geïnspireerd door een kelner in een chinees restaurant in Apeldoorn. Telkens als hij ons bediende, deed hij iets fout: de drankjes, het bestek, het eten. En steeds herstelde hij zich met de woorden: ‘Oh nee, andersom’. Het opende ons (opnieuw) de ogen om zaken eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Er zijn inmiddels voorbeelden genoeg waarin het ons op één of andere manier heeft geholpen een creatieve, geinspireerde oplossing te vinden voor een probleem. Of een probleem bij een oplossing. Andersom dus.