Ook voor uw organisatie kan  Pulsar Partners een workshop over de Wet van het Octaaf verzorgen. Daarin laten wij u uw organisatie kennis maken met de werkzaamheid van de Wet van het Octaaf, onderdeel van de Pulsarvisie. Met de Wet van het Octaaf wordt een gewenste verandering gerealiseerd in een tijd-ruimtecontainer. Door het vastzetten van de begin- en eindtijd heeft deze een besloten karakter, welke wordt bepaald door de eigenaar van de gewenste verandering.

Door het volgen van de Wet van het Octaaf ontstaat in persoonlijke of organisatorische veranderingsprocessen een veel dynamischer beeld dan met het volgen van vaste cycli. Het maakt betrokken en nieuwsgierig naar de afloop, je wordt uitgenodigd het beste van jezelf in het veranderingsproces te geven.

De workshop brengt de deelnemers een moment van inspiratie, waarna het proces van realisatie via het octaaf wordt uitgelegd. De werking van inkomende en uitgaande tijd zijn daarin belangrijke elementen. Natuurlijk zetten de deelnemers aan de workshop ook zelf een octaaf in, voor een te veranderen deel van hun leven of werk.

Het inzetten van een eigen octaaf bracht Aldo, Peter en Bart samen in Pulsar Partners. De Wet van het Octaaf maakt een belangrijk deel uit van onze werkwijze in projecten.

Neem voor meer informatie over de workshop contact met ons op.