info@pulsarpartners.nl

Meesters in Innovatief Ondernemen

Ontdek waarom, hoe & wat we doen en waarom onze klanten zich aan ons verbinden.

Onze Diensten

We zijn een team van ervaren professionals. We luisteren graag naar u en
ontwikkelen samen met u nieuwe ideeën. Vanuit onze visie op ondernemen.

IK

Je werk is de belangrijkste manier om je talent actief te ontwikkelen ten gunste van je afnemers en te worden wie je in potentie bent. Dat is voor ons de kern van ondernemerschap en professionaliteit. Wil jij je daarin verder ontwikkelen? Pulsar Partners organiseert bijeenkomsten waarin de ontwikkeling van een professionele, ondernemende levenshouding vanuit je talent centraal staat.

Training & Coaching

WIJ

Pulsar Partners organiseert zelfstandige consultants en adviesorganisaties die samen willen werken aan het verbeteren en vernieuwen van andere organisaties.

Zo’n traject begint bij oorspronkelijke inspiratie van de ondernemer, directeur, manager en/of medewerker(s). Medewerkers worden vervolgens geëngageerd in het veranderingsproces en worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen.

CxO Talent Team

HET

Pulsar Partners neemt een duurzaam minderheidsbelang in uw organisatie, eventueel samen met andere (hoofd-)investeerders. Wij gaan zo samen met u het commitment aan om langere tijd samen aan de realisatie van uw ideeën te werken, zonder dat daar gelijk cashflow tegenover staat. We werken vervolgens samen met u aan uw succes.

Participatie

Kernactiviteit van Pulsar Partners is om het realisatievermogen van ondernemers, bestuurders, directies en hun organisaties te vergroten.

Mensen en organisaties hebben elke dag de mogelijkheid om nieuwe, andere wegen in te slaan.

Pulsar Partners helpt bij het realiseren van nieuwe business of realiseert uw bestaande business op een nieuwe manier.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem contact op