ondernemerscoachingPersoonlijke begeleiding door een commissaris bij de realisatie van jouw verandering. Je gaat starten of bent gestart met de realisatie van je wens om je werk of ondernemerschap een nieuwe vorm te geven. Gedurende het realisatietraject krijg je de beschikking over een ervaren commissaris die je begeleidt bij de stappen die je gaat zetten, die je bemoedigt, helpt, je scherp houdt, en die een netwerk voor je heeft.

Zowel de zakelijke als de persoonlijke zaken komen tijdens de gesprekken aan de orde en er worden afspraken gemaakt over je activiteiten in de komende periode.

Start van het traject

De start is het formuleren van de gewenste verandering en het vaststellen van de benodigde tijd. Op basis van deze ingrediënten stellen we geschikte commissarissen aan je voor. Eén of meer kandidaten vormen bij een juiste klik een Raad van Advies voor bestuur of directie van je onderneming.

Het realisatie traject

Het doel is dat jouw gewenste verandering succesvol wordt gerealiseerd.
Jouw vraag staat centraal, elementen van de Pulsar visie zijn ons uitgangspunt. Iedere commissaris van Pulsar Partners is een ervaren ondernemer met een groot netwerk, die is getraind om de persoonlijke kant van ondernemerschap te begeleiden.

Voorbeelden van projecten

– Startende en scale up ondernemers
– Ondernemers die een nieuwe weg willen inslaan
– Ondernemers die willen groeien
– Personen die een verandering in hun loopbaan willen aanbrengen

Voorbeelden van onderwerpen

– Financiering van de onderneming
– Business development
– Leiderschaps-, team- & persoonlijke ontwikkeling

Contact

Met vragen over de inzet van een commissaris, kun je contact opnemen met:

Peter van Bommel
Bart van der Meij

Daarnaast beschikt Pulsar Partners over een netwerk van professionals die op een specifieke vraag kunnen worden ingezet.