info@pulsarpartners.nl

Over ons

Ons Verhaal

De partners en associés van Pulsar Partners zijn Meesters in Innovatief Ondernemen en leveren verschillende diensten aan ondernemers, bestuurders, directies, managers en teams. Nieuwe business voor u of uw bestaande business op een nieuwe manier. Wij spreken daarom van New Business Development.

Dat kan in verschillende vormen, zoals:

  • het participeren in uw onderneming, om sneller uw gewenste resultaten te kunnen behalen
  • het (tijdelijk) bezetten van managementfuncties in lijn, programma of project, individueel of als team, voor opdrachten met eindverantwoordelijkheid
  • project- en programmamanagement, voor de realisatie van veranderingen in uw organisatie, en/of coaching van lopende projecten
  • training en coaching van individuele medewerkers en teams

De principes en methoden die Pulsar Partners hanteert zijn toepasbaar in elk type organisatie. Wij werken daarom in zowel profit als not-for-profit organisaties, waar diensten of producten worden geleverd.

Voor alle organisaties geldt dat de ruil met klanten de bron van inspiratie is en de maat van het succes van uw organisatie bepalen. Overal geldt dat geëngageerde mensen het verschil maken voor u klant en de waarde(-ring) in de directe omgeving.

Pulsar Partners zet ook zelf (nieuwe) diensten in de markt, zodat de partners hun ideeën kunnen uitwerken en nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Deze worden uiteraard graag met u gedeeld.

U kunt natuurlijk contact met ons opnemen voor een vrijblijvende kennismaking.

Onze visie

Ieder mens is van nature ondernemend. Wij richten ons op mensen die zelf de verantwoordelijkheid willen nemen, en werk maken van hun talent. Werk met als doel om waarde te creëren en een creatieve bijdrage te leveren aan een liefdevolle en duurzame wereld.
Ondernemende mensen met de ambitie en het lef om zichzelf te ontwikkelen en buiten de comfort zone te treden maken volgens ons het verschil in de wereld. Wij ondersteunen deze mensen om vanuit authentiek talent te werken en waardevolle resultaten te realiseren in een beperkte tijd.

We verbinden de wereld van de geest (inspiratie) met de wereld van de realisatie (vorm). Onderscheidend is dat de zakelijke wereld vrijwel uitsluitend oog lijkt te hebben voor de wereld van vormen. Getallen, resultaten, discipline en actie voeren de boventoon waarbij de betrokkenheid van mensen, en dus talent en ondernemerschap, verloren gaat. Onze aanpak herstelt de balans. Wij ondersteunen en bemoedigen authentiek ondernemende mensen die een doel hebben dat ver uitstijgt boven het persoonlijke belang.

Heb je inspiratie maar mist de aansluiting met de “vormenwereld” ? Of ben je op zoek naar nieuwe inspiratie? Bel dan 06 50826060 (Bart).