Zaterdag 19  juni vond op deVoorde  het “Festival van Verbondenheid” plaats.
Het festival werd georganiseerd door 21 studenten (waaronder de 3 partners van Pulsar Projecten)  die daarmee het afstuderen aan de Pulsar Academie vierden met ruim 120 genodigden.

De genodigden konden kiezen uit een aanbod van 19  workshops met “de verbinding tussen mensen en met zichzelf” als centrale thema.  Het aanbod van workshops varieerde van luchtige, feestelijke workshops, speciale workshops voor kinderen, tot workshops waarin serieuze vraagstukken aan de orde kwamen. Zo was er voor ieder wat wils en ontstond er een feestelijk en warme sfeer van verbondenheid. Tussen de workshops door was er de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, nieuwe verbindingen te maken, en te genieten van de hapjes en drankjes uit de keuken van deVoorde.   

De Pulsar Academie is een 3-jarige opleiding tot veranderkundige.
De opleiding is gericht op professionals die werken met mensen. De studie leert professionals om eigenaar te zijn van een veranderingsproces in mensen en organisaties, en om daar persoonlijk meesterschap in te ontwikkelen.

De professionals leren zichzelf tot instrument van verandering te maken. Verandering wordt gezien als het vrijmaken van oude vormen en patronen, zowel in de individuele mens als in een organisatie. Stagnatie, frustratie en verkramping in mensen en organisaties kunnen worden bevrijd door een originele en oprechte impuls.
Er is een netwerk van ruim 200 afgestudeerden aan de Pulsar Academie die in alle denkbare sectoren en organisaties werkzaam zijn.

Klik hier voor foto’s van het festival.