Waar ben jij voor geboren? Wat is het unieke dat jij de wereld kunt bieden?

Deze workshop geeft je een basis om bewuste keuzes te maken over het optimaliseren van je werkomgeving. In de workshop leer je om je eigen talent te herkennen en te ontwikkelen zodat je beter in staat bent om een ondernemende levenshouding aan te nemen.

Uniek talent

Waar ben jij voor geboren? Wat is het unieke dat jij de wereld kunt bieden?
Deze workshop geeft je een basis om bewuste keuzes te maken over het optimaliseren van je werkomgeving. Wellicht ken je het gevoel dat je best een leuke baan hebt maar dat je pas echt enthousiast wordt in situaties die buiten je dagelijkse werk plaatsvinden. Wellicht ken je mensen waar je aan kunt zien dat ze precies het werk doen waar ze voor zijn geboren. Ze bloeien zichtbaar.

Iedereen heeft een natuurlijk talent waarin zijn of haar bijzondere “aanbod” aan de wereld wordt samengevat. In de workshop leer je om je eigen talent te herkennen en te ontwikkelen zodat je beter in staat bent om je eigen werkomgeving te creëren en een ondernemende, zelfsturende levenshouding aan te nemen. Door zelf je talent een naam te geven krijg je focus en weet je beter welke vorm van werken precies bij jou past. Het geeft je moed om actieve keuzes te maken over bijvoorbeeld het starten van een eigen onderneming, het vinden van een andere baan, het vinden van de juiste klanten, het starten van, of deelnemen aan een project etc.
Je talent is de meest pure vorm van het merk dat je zelf bent.

Korte inhoud

In de training benoemt jij jouw unieke talent en merk. Je krijgt inzicht in de werking van je talent en je gaat aan de slag met vragen als: “waar kan ik mijn talent optimaal ontwikkelen, wat zijn mijn drijfveren, wat zijn mijn overtuigingen en belemmeringen, en hoe komen deze tot uiting in mijn houding en gedrag?”

Resultaat

Na de workshop ben je beter in staat om je eigen ideeën in de praktijk te realiseren. Je krijgt inzicht in de kracht van je unieke talent. Je herkent belemmeringen en weet op welke manier je daarmee om kunt gaan. Hierdoor ontstaat er meer focus op het creëren van jouw optimale werkomgeving en je kunt beter omgaan met veranderingen.

Voorkennis

Geen specifieke voorkennis, wel moed en zelfreflectie vereist.

Trainers

Bart van der Meij

Daarnaast beschikt Pulsar Partners over een netwerk van professionals die op een specifieke vraag kunnen worden ingezet.