Je bent (top)manager of ondernemer en je weet het even niet meer. Het werk dat je lange tijd met plezier en met succes hebt gedaan lukt niet goed en het is allemaal erg complex geworden in je hoofd. Misschien ben je prikkelbaarder dan gewoonlijk,  misschien slaap je er slechter van? Hebben ze er thuis al iets over gezegd? Van een directeur of een manager wordt aangenomen dat hij of zij het juist wel weet. Even niet weten is dus niet iets waar je mee te koop loopt. Maar wat doe je dan?

De valkuil is om er zelf lang over na te denken of te wachten tot het gevoel van twijfel of stagnatie vanzelf weer over gaat. De complexiteit neemt meestal toe en het gevoel wordt zwaarder.

Wat je nodig hebt is een scherpe coach die je helpt om de complexiteit in je hoofd te reduceren tot normale proporties. Een coach die weet wat het is om een bedrijf of een team te leiden en die uit eigen ervaring weet hoe het voelt als het even niet lekker loopt.

Pulsar Partners Aldo, Bart of Peter stellen als ervaringsdeskundige coach de vragen die je helpen om weer grip te krijgen op de vraagstukken zodat je met plezier aan nieuwe uitdagingen begint. Geen wollig agogisch gedoe maar recht voor z’n raap.

Gegarandeerd energie en richting

In een gesprek van een uur heb je gegarandeerd nieuwe energie en richting die merkbaar is voor je omgeving en die meteen doorwerkt in de resultaten die je boekt in je werk en thuis.

Even niet weten is geen schande, het is een kans om een belangrijke stap te zetten!

Hoe lang ga je nog wachten voordat je professionele hulp inroept?

Mail nu voor een afspraak!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]