De laatste maanden leerde ik mijn zwager Ronald Versloot steeds beter kennen. Natuurlijk wist ik dat hij leeft voor (en van) zijn kunst. Wij raakten in gesprek over de veranderende omgeving: van een subsidiegestuurde branche naar cultureel ondernemerschap.

Samenwerking
We bespraken het begin van een samenwerking tussen Ronald en Pulsar Partners. Ik kan niemand bedenken die in zijn product dagelijks meer vorm geeft aan onze ondertitel: van inspiratie naar realisatie.

De kunst van Ronald vertelt zijn boodschap, zo legde hij mij uit, een boodschap die de wereld in moet. hij wil graag dat mensen er veel naar kunnen kijken, zodat ze de diepere lagen ontdekken: het lijken eenvoudige beelden, maar als je er langer naar kijkt, schuurt het beeld. Je krijgt de cirkel niet rond en je wordt uitgedaagd je gevoel dieper te onderzoeken. Het is alsof je door zijn kunst naar jezelf kijkt, als in een spiegel.

Een impressie van Ronald’s werk:

Impressie Ronald Versloot by Bart van der Meij

Wij zijn nu voor Ronald Versloot op zoek naar ruimte om zijn werk tentoon te stellen. Zodat zijn boodschap verteld wordt. Wij helpen hem verder van inspiratie naar realisatie.

Neem voor meer informatie contact op met Bart.