Voor Pulsar Partners is werken en het ontwikkelen van (zelf) kennis onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Of je nu een eigen bedrijf hebt,  of in loondienst werkt, het is fijn om vanuit je talent te werken aan de dingen die er voor jou en je afnemers toe doen. Je werk is de belangrijkste manier om je talent actief te ontwikkelen ten gunste van je afnemers en te worden wie je in potentie bent.  Dat is voor ons de kern van ondernemerschap en professionaliteit. Wil jij je daarin verder ontwikkelen? Pulsar Partners organiseert bijeenkomsten waarin de ontwikkeling van een professionele, ondernemende levenshouding vanuit je talent centraal staat.

Voor teams en organisaties biedt Pulsar Partners maatwerk trainingen op alle facetten van het organiseren vanuit individueel talent en de realisatie van een gedeelde missie.
De trainers en coaches waar we mee werken zijn zelfstandige ondernemers die de vragen en wensen die jij hebt zelf hebben doorleefd.

The proof of the pudding is in the eating.

Wij laten u graag ervaren hoe inspirerend de Pulsar visie is voor uw medewerkers, uw teamleden of uw relaties. Op aanvraag organiseren we workshops, inspiratie sessies of treden we op als spreker of dagvoorzitter tijdens uw event.

Ons aanbod in training en coaching vindt u hier: